Kategorier
Annat

Smide finns överallt i Stockholm

Med smide kan man skapa det mesta som behövs i alla möjliga byggnader i Stockholm. Det är användbart såväl till konstruktioner som detaljer av olika slag.

När man tänker på smide så kanske man mestadels tänker på lite mer konstnärliga detaljer som kan finnas på ett hus eller i olika utsmyckningar i en trädgård. Det kan vara odlingslådor, pergola, trappräcken eller detaljer kring ett plåttak.

För när man använder sig av smide så kan man göra även mindre och tunnare detaljer i alla möjliga slags mönster och former. Det är egentligen endast fantasin som sätter gränser för vad man vill ha i smide i sitt hus eller trädgård i Stockholm och eftersom det även går att använda sig av olika material och färger så kan man verkligen hitta en stor variation inom området.

Med smide i konstruktioner i Stockholm

Idag finns det företag som arbetar med allt inom smide i Stockholm. Och det vanligaste är att man använder sig av smide när det kommer till bärande konstruktioner i byggnader, som väggar och valv, eller golv och tak som man brukar kalla det för. Med andra ord det som är en byggnads skelett, eller bärande konstruktion.

Smide kan man även använda för alla olika typer av infästningar, som fönsterbågar och dörrkarmar. Och man kan även vara i behov av smide när man lägger ett tak. Så med andra ord kan man skapa en hel byggnad av smide och även utsmyckningar och nyttoting som finns i en trädgård.