Kategorier
Badrum

Badrumsrenovering i Stockholm akut

Många i Stockholm gör en badrumsrenovering för att göra fint hemma. Andra har inte något val när de exempelvis får en fuktskada och ändå behöver riva kakel.

De hade länge haft lägenheter för uthyrning på flera orter. Det var en bra business och själv behövde Anna och Kristian inte göra något. Allt underhåll skedde genom företag som hyrts in. Nu var det dags för lägenheten i Gävle att ses om. Det var åtminstone vad de trodde. Men en sen kväll ringde telefonen.

Det var från hyresgästen Lisa i Stockholm som hade fått en vattenskada. Ett rör hade spruckit i lägenheten ovanför när hyresgästerna var på semester. Nu syntes en fuktfläck i taket och det bådade inte gott. Hyresvärdarna visste med det samma att lägenheten i Gävle fick vänta. Nu stod lägenheten i Stockholm först i tur.

Badrumsrenovering gjord av hantverkare

De hade tagit hjälp av ett företag i stan tidigare men de var upptagna. Därför kontaktade Kristian ett företag som hade badrumsrenovering i Stockholm som en av sina stora huvudsakliga tjänster. Han bestämde sig för att boka ett möte i lägenheten. Som tur var hade de möjlighet att komma redan nästa dag för att börja torka ur badrummet med en fläkt.

Det visade sig att fukt tagit sig in bakom ena väggen vilket inte gav dem något annat val än att riva kaklet. Hantverkarna gjorde ett effektivt och snygg jobb genom att planera in de olika delarna med perfektion. Som avslutning tog de med all bråte och lägenheten såg fin ut igen.