Kategorier
Hantverkare

Snickare gjorde smarta lösningar i Uppsala

Bor man i en liten lägenhet finns det sällan bra med förvaringsutrymmen. Genom att hitta en skicklig snickare i Uppsala kan man plötsligt få plats med massor.

Kerstins nya lägenhet i Uppsala var urgullig. Den var visserligen inte stor men charmen gjorde att det inte spelade någon roll. Den enda nackdelen som hon kunde se var att det inte fanns några förvaringsutrymmen alls. Att ställa in en garderob eller några byråer skulle göra den minimala ytan ännu mindre.

En klasskamrat hade rekommenderat en snickare som var känd för att vara duktig på att hitta lösningar. Då Kerstin inte tyckte att hon hade något att förlora på det kontaktade hon Anders som han hette. Han kom på besök för att se vilka möjligheter som fanns och sa att han blev förvånad över att hennes lägenhet hade oändligt med potential.

Snickare med mycket fantasi

Anders, en snickare i Uppsala, var ivrig att få komma igång. Han hade förklarat att han kunde göra en inbyggd garderob längs ena kortsidan i sovrummet. Genom att sätta in skjutdörrar skulle dessa inte ta någon plats alls. Garderoben skulle dock inte gå hela vägen upp till taket. Nej, en stege skulle gå upp till ett lite loft ovanpå garderoben där skulle sängen vara.

Bara genom att göra den konstellationer hade hon fått ett stort vardagsrum där till och med ett köksbord kunde ställas in. Dessutom hade hon alltid velat ha ett sovloft så det skulle bli en dröm som blev verklighet. Han hade även flera mindre idéer som gjorde skillnad och Kerstin sa jag till dem alla. När kunde han börja, var hennes enda fråga.